Het bestuur van de wijkvereniging

- Voorzitter

   Albertine de Jonge   ( bestuur@steenwijknoord.nl )

Ik ben Albertine de Jonge, sinds maart 2013 voorzitter  (ad interim)  en daarvoor als secretaris voor de wijkvereniging bezig. Helaas soms met wat hiaten aangezien mijn gezondheid me soms in de steek laat. Sinds 14 juli 2000 ben ik getrouwd met Roland Heerschop en samen zijn we de trotse ouders van Aimee (2003),  Leonore (2008) en Quint (2010).
Als actieve wijkvereniging in zowel activiteiten voor jong en oud als belangenbehartiging trekt er een breed scala aan zaken voorbij. Gelukkig kunnen we rekenen op veel mensen, zowel permanent als incidenteel (we kunnen er nog meer gebruiken!) om alles gaande te houden!
Als bestuur zetten we alles bij elkaar en kijken we wat er wel en niet kan, zodat er ook over vele jaren nog een goede en solide wijkvereniging is. We rekenen natuurlijk op de input vanuit onze leden en bewoners van de buurt dus spreek (mail of briefje) één van ons aan als u wat kwijt wil.

- Secretaris

    Gerlof Schaap        ( bestuur@steenwijknoord.nl )

- Penningmeester

   Martien van Luinen  ( penningmeester@steenwijknoord.nl )

 

 

- Ledenadministratie

   Kees Nagelhout        ( ledenadministratie@steenwijknoord.nl )

 

 

- Bestuurslid Algemeen

   Lefert Roo ( bestuurslidcontactpersonen@steenwijknoord.nl )

 

Ik ben Lefert Roo, ik ben getrouwd met Marsha

We hebben 3 kinderen (Kevin, Channan en Martin)

We wonen sinds augustus 2005 aan de Egbert Hiddingstraat Ik vind het een goede zaak dat er zoveel in de buurt geörganiseerd en geregeld wordt.

Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen.

 

 

   Lesley van de Zweerde ( bestuurslidcontactpersonen@steenwijknoord.nl )

 

 

- Redactie

   Maaike Jansen         ( redactie@steenwijknoord.nl )

Ik ben Maaike Jansen, getrouwd met John Jansen. Sinds 21-12-2012 zijn wij de trotse ouders van een heel lief ventje genaamd Kick en sinds 18-10-2016 van onze dochter Liv. We wonen nu sinds september 2010 op de torenlanden waar we met veel plezier wonen. Sinds de zomer van 2011 ben ik actief voor de wijkvereniging. Ik maak onderdeel uit van de redactie. We maken het boekje genaamd de Wijkinfo, een boekje voor en door wijkbewoners. Soms is het veel werk om te doen en soms gaat het ook heel snel, dat ligt er aan hoeveel input we krijgen voor het boekje en hoeveel we zelf dan nog maken/zoeken. Het is erg leuk om aan het einde een mooi boekje klaar te hebben liggen en om dan ook van mensen te horen dat het er leuk uitziet. Dat geeft samen met het leuk samenwerken met 'collega's veel voldoening en plezier!

 

   Francine Boschma-van Oosterhout         ( redactie@steenwijknoord.nl )

    Marieke de Jonge          ( redactie@steenwijknoord.nl )

   Herman van Dijk   ( redactie@steenwijknoord.nl )


 

  

- Website beheerder

   Arjan Kroon            ( website@steenwijknoord.nl )

Ik ben Arjan Kroon en woont sinds 2009 weer in Steenwijk in de Capellestraat. Hier woon ik met mijn vrouw Margerita en onze dochter Zoë en zoon Zack. Door mijn werk als IT ‘er leek het mij leuk om de website van de wijkvereniging weer fris leven in te blazen. Op dit moment, ben ik bezig om het te vernieuwen. Zoals nieuwe foto’s, teksten, etc. Dus mocht je nog dingen missen, c.q. verkeerd zien staan, neem gerust contact met mij op.

 

Wijkvereniging Steenwijk Noord | info@steenwijknoord.nl

UA-46630491-1